Activiteit

Impact café Jonge Ondernemers

donderdag 15 februari 2024 , 19:00 - 23:00 uur
Illustration

Spreker en teamcoach Mark de Lat

Onderneem duurzamer én boost je business

Wil jij als jonge ondernemer duurzamer ondernemen én je businessmodel verbeteren? Die dubbelslag is mogelijk! Kom op 15 februari naar Green Offices in Harderwijk voor het Impact Café: ‘Hoe kan duurzaam beleid zorgen voor een beter businessmodel? Nu en in de toekomst.’

De inspirerende spreker van dit seminar is de ervaren teamcoach Mark de Lat. Het is zijn roeping om met betere businessmodellen een betere wereld te realiseren.

Een schat aan ervaring

Mark brengt een schat aan ervaring mee. Hij is strateeg bij het B-Corp gecertificeerde Eshuis Accountants en Adviseurs en onderzoeker bij Nyenrode Businessuniversiteit. Samen met Hogeschool Saxion bouwt hij impactcommunities en hij begeleidt managementteams bij het realiseren van impactbusinessmodellen.

Voor Mark is het een ‘keuze uit het hart’ om werk te maken van impactondernemen: “Ik geloof ten diepste dat betekenisvol ondernemen tot positieve maatschappelijke impact en een prima verdienmodel leidt.”

Impact Café 

Tijdens het Impact Café van 15 februari maakt Mark de vertaalslag van maatschappelijke ondernemingen en bedrijven naar een ‘force for good’. Voor de nieuwste inzichten in duurzaamheid gebruikt hij het onderzoek dat hij doet bij Nyenrode naar de rol van accountants bij de duurzaamheidstransitie van het MKB.

Mark geeft je bovendien een inkijk in de B-Corp standaard (de B staat voor ‘Benefit’). Deze standaard is een internationaal keurmerk voor bedrijven die meervoudige waarde willen realiseren voor mens, milieu en maatschappij. 
Mark laat je door de ‘B-Corp bril’ kijken naar jouw eigen organisatie. Met die toegepaste inzichten ga je weer naar huis.

En natuurlijk is dit ook een avond om te netwerken! Ontmoet andere jonge ondernemers uit de regio - wie weet welke samenwerkingen hieruit voort kunnen komen. Dit alles onder het genot van lekkere hapjes en drankjes.

Programma 15 februari

Locatie: Green Offices, Goede Reede 1, 3845 MD Harderwijk
Organisatie: Impact Harderwijk

19:00 Inloop
19:30 Welkom Richard en Erwin
19:45 Programma Mark de Lat
21:00 Interactief gedeelte
21:30 Borrel

 

 

Locatie
Green Offices Harderwijk
Kosten
Lokaal ruilmiddel
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Omschrijving doelgroep 
Jonge Ondernemers uit de regio Harderwijk
maximum aantal deelnemers
100

Aantal aangemelde deelnemers: 14

Deze mensen komen:
- Joanna de Vries
- Bianca van Elp
- Wouter van Ree
- Gerco Pul
- Angela Timmer-de Graaf
- Karlijn L'Ortye
- Jos Tiekink
- Chris Schrijver
- Maarten Roelofsen
- Lisanne Koppe
- Jan Willem Wensink

Meld je aan
Deel dit: